divendres, 29 d’octubre del 2021

P4: EL DIA A DIA!

 


Quin és el día a día de P4 en el menjador? Us ho expliquem!

Como bé sabreu, les monitores de P4 són la Nuria Tapiolas i la Eva, amb l'ajuda de la Ari, la vetlladora.

Primer, les monitores pujen a les seves corresponents classes per recollir als infants i van al lavabo per rentar mans i fer pipis.

Quan arriben al menjador petit, seuen als seus llocs, on ja tenen preparat el menjar (que han servit les auxiliars de cuina) i les monitores acaben de parar taula si falta alguna cosa.

Un cop asseguts a taula, canten "nyaaaam, nyaaaam, bon profit..." i a dinar! A més estàn aprenent a reciclar, per guanyar autonomía, i cada cop ho fan més solets.

Després, van al pati. P4 disposa de molts espais per gaudir del migdia. Desde la sala d'actes, on els dimecres aprofiten per anar i ballar, fins la caseta de P4, on tenen diferents espais per jugar amb joguines i jocs exculisvament per ells i elles. També van al pati, on disfruten del tovogàn, el "tipi" i sorral, amb cubells i pales.  A més, fan molts tallers (al blog podreu veure la castanyera, i els marcs de fotos) i jocs dirigits.

Un cop acabat el lleure, recollen i van a l'aula, però abans passant pel lavabo. Allà, la Eva i la Nuria Tapiolas donen el relleu a la Mari Carmen i la Nuria Pascual.

I l'endemà... més!





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada