divendres, 15 d’octubre del 2021

P3: EL DIA A DIA!

 


Voleu saber que fan els vostres fills i filles de p3 en l'horari de migdia? Endavant!


Como bé sabeu, els monitors de p3 són els Christian Rodríguez i la Laura Paradell. Són el personal de suport, per tant estàn tot el día amb els infants, tant a l'aula com al menjador. A les 12:30h, el Christian i la Laura agafen el relleu a les mestres, i amb l'ajuda de la Clara (auxiliar) i la Virginia (vetlladora) inicien el dia l'estona de migdia. 

Primer es renten les mans, i van al menjador (nyaam, nyaaaam, bon profiiit 🎶(...)) on es troben les safates preparades i el dinar a taula, preparades per les auxiliars de cuina. 

Després, pujen a les aules de coixins, però abans passant pel lavabo per fer pipis. Un cop al passadís, es treuen les sabates (molts i moltes han aprés a fer-ho solets) i entren a l'aula, on ja tenen els llitets preparats i es dirigeixen al seu. I ara....a dormir!

Després, els monis els van despertant de mica en mica i amb dolçor, es posen les sabates, van al lavabo i baixen a les aules, on els monis els hi expliquen contes, canten cançons, etc, tot esperant l'arribada de les mestres.

Així doncs, ja veieu: poc a poc, el periode d'adaptació es va superant i van tenint de mica en mica més autonomía i una rutina definida, amb referents clars.

 Mireu, mireu les fotos!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada