divendres, 29 d’octubre del 2021

S'OBREN LES PORTES DEL GRAN HOTEL PEGASO

 


Al 2018, les portes del Gran Hotel Pegaso es van obrir per rebre als infants en una jornada terrorífica i apasionant. Ara, quatre anys després, ho hem tornat a fer: hem tornat a obrir les portes de l'Hotel per passar molta por i divertir-nos!

S'ho han passat genial! Alguns, amb més por, no han entrar a fer-ho, i qui entrava i volia sortir, ho ha pogut fer sense problemes. És més, un cop dins, els actors preguntaven si algu volia sortir.

Per grups de deu i per cursos, anavem entrant a la recepció de l'Hotel. Una recepció tenebrosa on el recepcionista donava la benvinguda als nous clients i els convidava a la seva habitació, tot recordant les normas a seguir. No correr, no tocar ningú ni a res i portar mascaretsa posada en tot moment.

Al avançar, un membre del personal de l'Hotel sortia d'una porta i de COP els espantava! Pel passadís, toooot fosc i amb teranyines i tel'les que impedíen el pas, sortia un altre membre amb un riure d'allò més tenebros! 

Al avançar més, un altre membre del personal sortia de darrere del cotxet de les maletes i els espantava, tot recordant que si volien, podien sortir abans d entrar a la l'habitació.

Un cop dins, una nena en un llit els espantava i demanava que entressin per sota el llit, on tenien que creuar un túnel. A l'altra banda, una cuinera esgarrifosa els Hi demanava que remenessin en una cassola plena d coses fastigoses i que trobessin la clau per poder sortir.

Les portes y les finestres, entre grup i grup, s'obrien per ventilar els espais. Les mascaretes, obligatòries en tot moment i la distància de seguretat amb els actors i actrius, també.

A més, divendres els infants de P4 i P5 van tenir l'oportunitat d'entrar i veure-ho (obviament, amb les llums enceses, sense actors, ningún q espantés, etc. Ho han fet amb les seves monitores, per veure la decoració i fer el recorregut. Ha sigut genial!

Una activitat transversal, amb molta feina però que val la pena. Preparat pel Ferrán, la  Rosa i el Cristian, amb coses que van portar la Gloria, la Eva i el Christian i amb la col'laboració de TOTS i TOTES els monis, que van ajudar a montar-lo.

I gràcies als actors i actrius, que van fer una reina estupenda!!!

Mireu, mireu quines fotos!














































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada