diumenge, 31 d’octubre del 2021

1r: EL DIA A DIA!

 


Després d'haver escrit les entrades del día a día d'infantil, ara toca primària! I per on comencem? Obviament, per 1r!

La Mercè, la Débora i la Odalis són les monitores de 1r. Tenen tres monitores ja que el número de nens i nenes es elevat, i per tant, per cubrir les necessitats dels infants i complir amb la ràtio, calen tres monitores.

Aquestes pujen a buscar als infants a les aules a les 12:30h, per anar al lavabo i rentar mans (cada classe va al seu lavabo corresponent). Baixen al menjador, on són els primers que pasen per la línea per tal de que els hi possin el menjar. Safates, gots, cuberts i tovalló els hi posen les monis, i el menjar les auxiliars de cuina. 

Reciclen, i un cop dinats, van al pati. En aquest cas, van al pati del menjador, on gaudeixen d'un ampli espai per ells/es sols, com ara la pista, el rocòdrom  i el sorral.

Fan jocs dirigits, fútbol, tallers i manualitats, etc. L'ultim que estàn fent és la decoració del menjador, amb motius de la tardor (al blog trobareu l'entrada).

A les 14:40 fan files i es preparen per anar al lavabo, fer pipis i rentar mans. Finalment, pujen a la classe, on les monitores Li donen el relleu a les mestres.

I l'endemà.... més!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada