diumenge, 18 d’abril de 2021

MANUALITATS DE SANT JORDI!Que ens agrada fer manualitats! I en dates puntuals, més! Fem coses maques, activitats variades que fan que gaudim al máxim.

Que arriba ara? Sant Jordi! I que estem fent? Cada curs està realitzant un mural que es penjarà al menjador. A més, diferents tallers per emportar-se a casa. 

- P4: han fet uns punts de llibre molt originals i unes roses molt modernes! Per cert, no patiu! Els nens i nenes de P4 A també faran les manualitats la setmana vinent! A més, s'han emportat la seva planta que fs setmanes cuiden i veuen créixer! 


- P5: A i B han pintat uns dracs mooolt xulos i de dos maneres diferents ! 
- 1r: han fet punts de llibre on han deixat volar la imaginacio! - 3r: han fet unes roses maquissimes amb envasos de cafè i han plantat la seva pròpia planta! - 4t: han realitzat unes roses precioses amb goma i pals de color,però... Sabeu el millor!? Són un regal pels nens i nenes de P3! 

- 6è : han realitzat roses i dracs de Sant Jordi amb plastilina Jumping Clay que després han regalat als i les monis! 

- Acollides: els peques de p3 han fet unes roses maquissimes, els de p4 a 3r,uns peluixos dedrac que han encantat i els i les grans 4rt a 6è están fent unes roses d'allò mes maques amb goma eva i planxa del cabell! A més, hem fet un drac enorme i amb mooolta fam!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada