dissabte, 10 d’abril del 2021

ESCAPE ROOM!

 


En entrades anteriors, us vam informar d'alguna cosa màgica que estava passant a la Pegaso, oi? Doncs ja us podem explicar que és!

El moni Cristian de 6è, amb l'ajuda de l'altre Christian (moni de P4) han preparat un escape room! Però no un escape room qualsevol, no... un de Harry Potter!! L'any passat vam preparar un, un laboratori secret, però només va poder entrar 6è, ja que va arribar la pandèmia i es va tenir que suspendre.. I ens vam quedar amb ganes! 

L'hem creat en una de les sales de la caseta de P4, que no es feia servir, i ha quedat maquissim! En aquest escape entraràn 4t,5e i 6è.

Cada dia, entrarà una classe (ja que entren per grups bombolla) i ho faran en 4 grups, que seràn el grup Slytherin, Hufflepuff, Ravenclow i Griffindor.

Els tres cursos faran tres eixos diferents, i per tant, proves diferents.

- Eix 1: Les relíquies de la mort. En Voldemort ha aconseguit dues de les tres relíquies : la pedra de la vida i la capa invisible. Però li falta la bareta de Sauco. El director de l'Escola, en Dumbledore la ha amagat en el seu despatx, i demana que la trobem abans que el Voldemort en el menor temps possible. I aconseguirem?

- Eix 2: Els Orocrux. En Voldemort té la seva ànima repartida en diferents objectes. Si els trobem abans que ell, ja no serà inmortal. Però ens falta un! La corona de Romina Ravenclaw. La trobarem al despatx del Dumbledore?

- Eix 3: Mitjó de Dobby. En Dobby necessita un mitjó per ser lliure, però l'hem de trobar! Ho aconseguirem?

No patiu, pels que sou mooolt fanàtics de la saga, segur que ho gaudireu. Però els que no, no passa res, ja que no cal veure les pelis per poder fer l'escape!

- 6è B: van entrar dilluns 12, i s'ho van passar genial! L'equip guanyador va ser Griffindor! 

- 6è B: Van entrar divendres 9, i els hi va encantar! L'equip guanyador va ser Griffindor! 

- 4rt A: el van realitzar el dimarts 13, i va ser un èxit! L'equip guanyador va ser hufflepuff! 

- 4t B: el van realitzar dimecres 14 i uuff, ho van fer genial! 

- 5è A: van entrar dimarts 20 i van gaudir moltissim! 

- 5è B: ho van fer el dimecres 21 i va ser un èxit! 

Ens encanten aquestes activitats, són molt motivadores i engresca amb facilitat als més grans, que a vegades es una mica difícil aconseguir - ho. Estem contents, ja que l'any passat es va quedar preparat L escape però no vam poder entrar... Amb ganes i il·lusió tot es possible! 

Per cert, mireu les fotos de l'escape, mireu... Us encantaràn! 






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada