dimarts, 27 d’abril del 2021

ESCAPE ROOM: ENTREM ELS/LES PEQUES!


 Com ja sabeu, els nens i nenes de 4rt, 5è i 6è van realitzar un escape room xulissim de Harry Potter. Un espai molt decorat que et transportava al despatx del dumbledore, on tenien que buscar la vareta de Sauco o bé la corona de Ravenclow. Mitjançant proves (amb candaus numèrics, endevinalles, càlcul mental o escacs) tenien que arribar a aquests elements en el menor temps possible (15 minuts com a màxim).

Ara bé, no voliem que aquesta activitat fos realitzada només pels grans. Com no veiem viable que l'escape en si el fessin les nenes i els nens de p4 a 3r,donada la complexitat, ho hem adaptat a aquests per tal de poder-la realitzar!

Durant aquests dies, els peques entraràn per grups bombolla, pero trobar uns sonres, un diari i una caixa i veure l escape. Amb aquests elementes esbrinaran on està amagada la vareta i el codi per obrir el cofre amb cabdau. Tot això ho realitzaràn en algun lloc del pati.

Comença el joc!

Apunt: entre grup i grup bombolla, el Cristian (moni) entra, obre finestra, desinfecta objectes i deixa passar una estona fins que entra el següent grup. Cada grup bombolla no està més de 5 minuts dins l'escape. 

Dimarts 27:

 - A les 12,30h va entrar 3r A.

- A les 14,00h ho va fer P4 B.

- A les 14,30 va entrar 2n B.

Dimecres 28:

- A les 12,30h va entrar 3r B. 

- A les 14,00h va entrar P4 A. 

- A les 14,30 ho va fer 1r A. 

Dijous 29: 

- A les 14,30 va entrar 2n A. 

Divendres 30:

- A les 14,30 ho va fer 1r B. 

Dimecres 5:

- A les 14,30 ha entrat P5 A. 

Dijous 6:

- A les 14,30 ho ha fet P5 B. 






















2 comentaris:

  1. Us felicito per la iniciativa i per tota la feina que feu per fer propostes súper xules. La Janna ens va explicar emocionadísima com havia estat l'experiència. Li va encantar ;-)

    ResponElimina
  2. Que bé! Ens encanta que agradi tant i ho expliquin a casa amb tanta emoció! La veritat es que els infants sorten molt contents/ contentes i amb ganes de més!

    ResponElimina