dijous, 28 de gener del 2021

UN DIA AMB....

 


Les nenes i els nens de 5é, quan arriba l'hora del migdia, tenen unes rutines clares:

- Primer, la Odalis i la Sylvia van a buscar als infants a les seves classes. Cada grup te el seu wc assignat, on es renten les mans. Baixen al pati, i segons el dia, els hi toca el pati del castell (també gaudeixen de l'aula taller), el pati dels gronxadors, pista de les grades  (poden anar al pati de la caseta si volen també) o pista de la sala d'actes (disposen de la sala d'actes també). (cada dia roten 5e i 6e).

- Després, les monis ofereixen diverses activitats: futbol, cordes, jocs amb pilota, manualitats, musica, etc.. De tot! Al finalitzar l'activitat, es renten les mans i les monis desinfecten material, taules i cadires. 

- A les 13:40, canvien de pati. Allà, renten de nou les mans i fan fila (amb distància amb la resta de cursos) per entrar a dinar.

- Fan fila a la línia : primer, 5e A, la Odalis, i els hi serveix un per un la safata, tovalló, cuberts, postre. Els infants no poden tocar el material comú, per prevenció. Quan acaben, torn de la Sylvia i el seu 5é.

- Mentre's dinen, la moni serveix el pà nen per nen, així com l'aigua i els ajuda i atén en qualsevol necessitat que el nen o nena tingui.

- Al finalitzar l'àpat, la monitora neteja i recicla safata per safata, i pujen als patis de la ESO, a la zona que per rotació correspongui aquell dia. I finalment, pujen a la classe, acompanyats per la monitora i en ordre per les escales corresponents, per no coincidir amb altres grups.

Ara us oferim unes quantes fotos d'activitatd, jocs i manualitats que fan!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada