divendres, 29 de gener de 2021

MENJADOR: MESURES DE PREVENCIÓ I HIGIENE!

 


Ens agrada que estigueu informades i informats de tot el que envolta a l'horari de migdia, que pogueu gaudir de fotos de les activitats, conèixer les rutines, etc

La Covid ha provocat que la nostra vida diaria quedi modificada, canviant coses per tal d'adaptar-nos a una normalitat força diferent a la coneguda.

A continuació, us expliquem algunes mesures que portem a terme per tal de garantir el benestar dels vostres fills i filles, i de les que disposem les 18 classes que formem el menjador, així com la ESO. 

- Gel hidroalcoholic. Per cada vegada que sigui necessari. Cada classe bombolla fisposa del seu. 

- Sabó de mans. Per rentar mans al sortir de classe, al finalitzar una activitat, abans de dinar i abans de pujar a classe. Vada cladse bombolla disposa del seu. 

- Desinfectant de taules, cadires, material i espais. 

- Els infants dinen par classes, MAI barrejats amb altres cursos.

- Divisió de patis. Cada grup bombolla disposa d'un espai de pati diferenciat de la resta. No es poden barrejar. 

- Finestres obertes i ventilació màxima.

- Mascaretes posades en tota l'estona de migdia, tret de l'àpat.

- Material. Cada grup bombolla té el seu propi material i en la seva caixa corresponent.

- Distància de seguretat. Distancia en les pujades i baixades per les escales, als passadissos, etc.

- Monitor per classe. Cada grup bombolla té el seu monitor, el qual pertany a la bombolla.

- Les safates i el material de l'àpat el serveix el moni a cada nen i nena. Cuina, serveix el menjar i finalment a taula el/la moni serveix l'aigua i el pà, per tal de que els infants no tinguin necessitat de tocar el material comú.

- Amb drap y desinfectant es renten les taules.  Els infants esperen a taula quan han acabat mentre la/el moni neteja la taula. 

Cap comentari:

Publica un comentari