dimarts, 26 de gener del 2021

TALLERS DE CARNESTOLTES!


 La majoria de cursos estan iniciant els seus tallers de carnestoltes, manualitats molt diverses per engrescar i divertir als mes menuts! En aquesta entrada us ensenyem un petit tastet de diferents tallers:

- 4t: No us direm que estan fent jijiji, però... Sous capaços i capaçes d'endevinar-ho?? Potser encara es una mica difícil, pero ens encanta jugar! Us donem una pista: no és una cosa que cada infant farà servir d manera individual, si no conjunta!). Val a dir que respectant la distància de seguretat, no patiu! 




 
Ara si, us mostrem la magnífica manualitat de 4t! Un photocall xulissim! 









- 3r: els menuts i menudes de 3r estan fent un taller de màscares mooolt xulo! Amb plats reciclats, pals llargs, cintes de colors, plomes y purpurina, estan quedant precioses! 

















- 6è: si, si, els grans també s'engresquen a fer manualitats! Han fet màscares venecianes, on els picarols, el daurat i la purpurina no podien faltar! A més, les hem. Posat al passadís dels menjadors per a que gaudeixin com cal! 




- P4: i els peques de P4? Mireu, mireu quins braçalets més macos! Han fet uns braçalets d'heroïnes o herois mooolt xulos, a mes de mascaretes-corones molt colorides! 































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada