divendres, 1 de novembre del 2019

CASTAWEEN 2019: INFANTIL


El día 31, en l'horari de menjador, vam celebrar el Castaween! Tots els cursos van fer jocs, gimcanes, cançons o cinema, per recordar aquest castaween per sempre!

Com hi ha  mooolt contingut, en aquesta entrada del blog us explicarem que van fer les nenes i nens d'infantil.

P3:

Un grup de nenes i nens de 5é van anar al menjador i mentre's els peques dinaven...SORPRESA! Van cantar una cançó de la Castanyada i van regalar als més peques uns collarets de castanyes que durant una dies van estar fent. Els hi va encantar!

A més, els grans es van quedar una estoneta ajudant-los a dinar, per passar una estona grans i petits junts.







P4:

Uns voluntàris de 6è van realitzar un teatret i un petit joc als peques de P4. Durant una dies, van pensar i organitzar la temàtica que farien, en absolut secret! Sabeu que van fer? "HARRY POTTER"! Van venir disfressats (però mooolt ben disfressats!) i van anar al menjador mentre's els peques de P4 dinaven. Allà, en Harry, l'Hermione, en Ron, la Ginny i la portaveu (la Mariam) es van presentar i van dir que el Harry havia perdut el seu llibre d'encantaris! Ens ajudeu a buscar-lo?

Així doncs, en el pati, els peques de P4 el van estar buscant, i...Sii! El van trobar! GRÀCIES nenes i nens de P4! No sabeu lo emocionats i emocionades que estaven!







P5

Per començar el migdia, els nens i nenes de P5 van preparar una sorpresa a tots els cursos: l'aigua del dinar era de colors!! Blau, groc, vermell....GRÀCIES P5! A més, amb les monitores de P5, durant una dies van estar realitzant un taller molt xulo: und barrets de Halloween! Fantasma, aranya.. els peques escollien! S'ho van emportar dijous.

Dimecres, els peques van veure un vídeo on s'anunciava el que passaria dijous!


Per altra banda, uns voluntàris de 6è tenien preparada una sorpresa als peques de P5: una gimcana! En el pati, es va presentar la Castanyera amb el seu cistell ple de castanyes, però...uns lladres li van robar!! Per recuperar-les, necessitava l'ajuda dels peques, que mitjançant una gimcana de proves, a la fi....Les van recuperar! Sabeu què? Els lladres al final no eren tant dolents, ja que ajudaven una mica en les proves als infants per poder aconseguir les castanyes!
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada