divendres, 1 de novembre del 2019

CASTAWEEN 2019: PRIMÀRIA



El día 31, en l'horari de menjador, vam celebrar el Castaween! Tots els cursos van fer jocs, gimcanes, cançons o cinema, per recordar aquest castaween per sempre!

Com hi ha  mooolt contingut, en aquesta entrada del blog us explicarem que van fer les nenes i nens de primària (a l'entrada anterior, trobareu el que van fer els peques d'infantil).

1r i 2n:

Durant uns dies, les nenes i els nens de 1r i 2n van estar realitzant amb els seus monitors i monitores un taller molt xulo: ratpenats! Que es van emportar dimecres a casa.

El día 31, una quants voluntàris de 5é van realitzar-lis una gimcana d'alló més divertida!

 La Bruixa està malaltona, té un refredat...i per molt que ho intenta, no aconsegueix fer una poció que la curi...a sobre li falten ingredients...l'ajudeu a aconseguir-los?? Dimecres van poder veure un vídeo on anunciava als peques el que pasaría dijous!


Així doncs, els voluntàris (mooolt ben disfressats de bruixes i bruixots) van realitzar una gimcana de 3 proves, on per grups anaven aconseguint els ingredients (a continuació teniu la planificació de les proves).

Els peques de 1r i 2n s'ho van passar genial!
Ulls de gripaus, aranyes i cues de drac, tot preparat i a la cassola!  I finalment, el grup de bruixes i bruixots va poder realitzar la poció!











3r:

El Vampirín necessita l'ajuda de les nenes i nens de 3r per passar l'examen de  vampir! Així doncs, uns voluntàris de 6é van planificar i organitzar la "Gimcana del Vampirín". Els peques de 3r van veure un vídeo dilluns, van rebre una carta dimarts i van conèixer al Vampirín dimecres. I dijous...Gimcana! 


Els mestres vampirs i el Vampirín van preparar 4 proves: medi, educació física,  mates i llengua.


Els peques s'ho van passar genial! Finalment, els mestres van  aprobar al Vampirín i es va convertir en vampir oficial gràcies als nens i nenes de 3r! A més, aquests van rebre un diploma per haver-se convertir també en grans vampirs! Van aconseguir la seva capa,  la sang de la boca, es van posar la crema solar, van veure la sang i es van emportar el diploma!


















4t, 5é i 6é:

Els més grans van poder gaudir d'una sessió de cinema molt especial! Van poder veure una pel'lícula de Halloween (el Retorn de les Bruixes, de Disney i apta per a tots els públics) mentre's menjaven crispetes!

Sabeu qui ho va preparar?? Un gran grup de voluntàries i voluntàris de 4t! Repartien les crispetes, així com les entrades de cinema que durant dies van estar preparant. Es van organitzar molt bé: a l'entrada de la caseta, van fer la paradeta de les crispetes i les entrades, mentre'es els cursos feien les fileres. A més, un cop dins de la sala d'actes, els voluntàris i voluntàries de 4t (per cert, molt identificables ja que es van posar d'acord i anaven de negre i mocador al cap) acomodaven als convidats, estaven atents a qualsevol necessitat de la gent, demanaven silenci...tot uns/unes professionals!

Moltes gràcies nenes i nens de 4t!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada