dimecres, 30 d’octubre del 2019

AL CASTAWEEN FAREM...

Un dia!!

És el que queda per poder gaudir d'una festivitat barrejada, per una banda tant nostra i per l'altre tant internacional: CASTA-WEEN.

Els nens i nenes de 5è i 6è, voluntàriament i per grups, han preparat diferents activitats i jocs a la resta de cursos:

A P3:

5 voluntaris de cicle superior aniran al menjador, i vestits i vestides de castanyeres, els hi cantaran una cançó.

A P4:

Alguns grans aniran al menjador i faran un petit teatre de màgia! Els nens i nenes de 5é I 6é no han volgut vídeo previ, ja que volen que sigui sorpresa del tot!

A P5:

Ja han vist el següent vídeo:


Uns lladres han robat les castanyes!! Però els nens i nenes de P5, amb una gimcana d'alló més divertida, les recuperaran!

A 1r i 2n:

Una bruixa està malaltona! Té un refredat, uff...però és una mica patata, i no aconsegueix fer una poció que la curi...però els nens i nenes de 1r i 2n, en una gimcana per aconseguir els ingredients necessaris, l'ajudaran! Cua de drac, ulls de gripau.... la pòcima que cura i au!

A 3r:

El Vampirín realitzarà l'examen per ser vampir oficial! Però necessita l'ajuda de les nenes i els nens de 3r per superar-lo...I l'ajudaran! En una gimcana de 4 proves d'allò més divertida! Ahir els peques van rebre una carta del Vampirín demanant-lis ajuda!






I 4t?

No preparen res? Si són grans!! I tant que sí!

Les nenes i els nens de 4t estan preparant una sessió de cinema molt especial que compartiràn els nens i nenes de 4t, 5é i 6é, amb sorpresa inclosa!

Així doncs, amb balls, teatre, gimcanes i Cinema, tots els cursos es preparen per viure un dia terrorífic....dic, fantàstic!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada