dimarts, 31 d’octubre del 2023

CASTAWEEN 2023!

 


Ahir i avui, un grup de 20 infants de 4t a 6è han realitzat unes gimcanes SUPER XULES als infants de I3 a 3r!! Ja veureu, ja...la Castanyada y el Halloween, en forma de teatres i proves, han fet passar als infants una jornada genial!

Val a dir que els grans de 4t a 6è que han realitzat les gimcanes, ho han fet sols i soles! Porten dies preparant els teatres, les proves, les disfresses....tot!!!

Voleu veure que hem fet? Mireu!

Grup de 6è a I3: La castanyera i el lladre!

El Sander, el Leo, l'Ivàn i el velentino han recreat un obra de teatre als més petits de l'escola! El rey truca a la castanyera pero demanar-li castanyes, però quan les porta....apareix el lladre de castanyes!!! Super Castanyer, on ets??? Et necessitem







Grup de 6è a I4: la Castanyera, la filla i els lladres!

L'Aroa s'ha ficat en el paper de Castanyera i la Mar de la seva filla. S'han presentat als infants, i fent-los partíceps, els hi feien preguntes tot pero engrescar-los! Però....han aparegut les lladres de castanyes! (La Daniela i la Sophia) i se les han emportat!!! Però....les nenes han preparat una gincana de quatre proves super xules PER recuperar-les!!

- El joc de les estatues-castanyes.

- Encertar a la carbassa.

- La Castanya que explota.

- El joc de les castanyes.








Grup de 6è a I5: La Castanyera i les "amiguiiiis" cuquis.

La Zoe, la Paula, l'Ari i la Rita  han realitzat una obra de teatre suuuuuper divertida on la Castanyera i les amiguis cuquis parla en de la Castanyada. Després, han realitzat dos jocs!:

- La recerca de les castanyes 

- L'Aranya-Castanya.



Grup de 4t a 1r i 2n: Salvem la Castanyada!

El Biel i el Pau van realitzar ahir una representació teatral als infants de 1r i 2n. La Castanyera necessitava l'ajuda dels peques, i entre tots i totes van aconseguir salvar la Castanyada! 








Grup de 5è a 3r: L'exàmen del Vampirín.

La mishell, l'Aina, la Sara Martinez, la Judit, i la Susanna han creat una gimcana  de vampiros als de 3r! Els hi han explicat que per ser grans vampirs i vampires, havien de superar les quatre proves (exàmens) de vampirs, que eren:

- Mates

- Física i química.

- Educació Física.

- Ciències naturals.

Un cop ho han aconseguit, han jugat plegats al joc de la "Bomba castanya". Ha sigut genial!













Volem destacar que els infants s'han portat genial i han gaudit molt amb els teatres y els jocs. I especialment, destacar les ganes i l'esforç dels més grans, ja que han escrit les obres de teatre, han preparat les proves, els materials i fins i tot s'han disfressat! Felicitats!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada