dimarts, 31 d’octubre del 2023

Power Point (reunió 23-24)

 


El dimecres de la setmana passada es va realitzar la reunió anual de l'Espai de migdia. En aquesta reunió, la coordinadora, la Gloria, va explicar el funcionament del menjador, de les activitats, dels espais, etc. per cursos i cicles.

Pero ajudar-se visualment, va fer servir un power point, on cadascuna de les diapositives donava peu a les explicacions corresponents. Voleu veure aquest power point? 

Endavant



Què fem a les acollides de matí i tarda? Un munt d'activitats, com manualitats i jocs. A més, també es fan balls a sala d'actes, jocs al pati o a motri, etc.


 Presentació de l'equip de monis i cuina.

 
Presentació de coordinació i equip d'infantil.


Presentació de l'equip de primària.


Presentació de l'equip de la ESO i de cuina.

 
El projecte del menjador, el "Servim-nos", on els infants gaudeixen de l'autonomia de decidir les quantitats (am minims i màxims), la funció dels encarregats, el reciclatge, etc.

A més, els nous projectes "Estima", on es potencien les relaciona socials, l'empatía, etc. I finalment el projecte "malbaratament", per prendre consciencia de les quantitats de menjar i d'aigua que es poden arribar a malbaratar.

 Les activitats del menjador en dates especials: els festivals (d'hivern i d'estiu), castanyada, Carnestoltes, Sant Jordi,...

 
L'activitat de l'hort, on tenim cura del que hi ha plantar, reguem i cuidem la natura.


Funcionament de la ESO.


Activitats setmanals als diferentes cicles.


Funcionament dels dos torns (de I5 a 3r i de 4t a 6è)


Funcionament de I4 i I5.


 Funcionament de I3.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada