dissabte, 20 de febrer del 2021

UN DIA AMB...

 


La Pepi i la Lidia són les monitores de 3r. Voleu saber quina és la rutina que fan?

A les 12:30h, les dues pujen a buscar als infants a les aules. Van als lavabos corresponents a cada bombolla per fer pipis i rentar mans.

Baixen al menjador per llocs diferents. La Pepi ho fa per escales laterals, i arriba al menjador donant la volta als patis. La Lidia també ho fa per les laterals, pero quan arriba a baix gira per dins de l'escola.

Un cop asseguts 1r i 2n, es l'hora de dinar de 3r. Cada monitora reparteix al seu grup bomolla i un per un el tovalló, els conerts, la safata i el got. Cuina reparteox el menjar a la línia. Un cop a taula, les monis serveixen l'aigua, el pà i el postre.

A l'hora del pati, cada grup bombolla te el seu espai assignat, que en el cas de 3r, es mitja pista per cada bombolla. Hi han alguns dies que roten l'espai amb 1r i 2n, per tal de gaudir també del castell i el sorral, per exemple.

A 3r fan joc lliure així com moltes manualitats. En el blognpodreu trobar desde uns arbres de nadal que van quedar monissims fins unes mascares de Carnaval d'allo més maques.

Finalment, a les 11:50 puja un grup a classe, i als 5 minuts l'altres, per tal de no creuar-se. A l'aula, les mestres fan el relleu a les monis! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada