diumenge, 21 de febrer del 2021

QUE FEM AL SAM?

 


A l'acollida de matí intentem que els infnts comencin el dia amb un somriure! Per això, la Nuria, la Tere i el Cristian estàn per entretenir-los i fer dels matins una estona diferent!

La Lidia entra abans de les 7:30h, i obre portes i llums. Arriba la Núria, que s'emporta als peques de P3 a 1r, i més tard arriba la Tere, que s'emporta de 2n a 6è.

La Núria i els peques es queden en el menjador petit, i la Tere i els grans, en el menjador gran. Tots dos espais tenen les taules separades per grups bombolla, finestres ventilant i gel, sabó, desinfectant, etc. a disposició.

En les dues guarderies, es disposen de jocs i joguines adaptades a les diferents edats, que a més es desinfecten al finalitzar l'ús.

En dates destacades, com ara la csastanyada, nadal o carnestoltes, es realitzen manualitats i tallers mooolt macos que decoren els espais i que s'acaben emportant a casa.

A les 8:50h, comencem a recollir, per tal d'estar als patis per rebre als compis. LabTere s'emporta als grans al pati del castell i la Nuria i el Cristian als peques al pati del menjador (1r i 2n a la pista i p4 i p5 a la part de sorra).

I així, fins que arriba la tarda, que comença el SAT... Voleu saber que fem a la guarde de tarda? Doncs no us perdeu la pròxima  entrada!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada