dijous, 7 de març del 2024

5è i 6è: SETMANA DE LA DONA!

 Hola families!! Avui us volem explicar l'activitat relacionada amb el día de la dona que els nens i nenes de 5è i 6è han anat fent al llarg de la setmana! De manera voluntaria, grupets d'infants realitzaven un repte a tothom que passes pel passadis Dels menjador:

- Dilluns: l'ahorcado. Van pensar una frase i van omitir algunes lletres per a que qui volgues juges a endevinar les paraules.

- Dimarts: un altre grup d'infants va crear un "relaciona", per juntar el nom de les dones que van Fer historia amb alló que van realitzar.

- Dimecres: un nou grup de nens i nenes va escollir una cançó mascliste, van treure les paraules masclistes i les van canviar per unes més correctes.

- Dijous: van crear dos puzzles: un d'ells, amb un nens i l'altre amb una nena. A més, cada peça contenía diferents paraules: emociona, sentimientos, esforç, etc. Un cop fet, Hi havien unes preguntes de reflexió: qui es el nen? Qui es la nena? 

Segurament, la majoría diría que el personatges amb cues i samarreta rosa es la nena i el de samarreta blava el nen,però...resulta que els puzzles, combinant peces, sorten sempre iguals, demostrant que el el nen pot anar de rosa I tenir el cabell llarg o la nena de blau i tenir cabell curt. Finalment, analitzant les paraules, es pregunta: quines de diferencies veus? Però com les paraules son les.mateixes...no Hi han diferencies!





























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada