divendres, 19 de maig del 2023

FEM EL PICNIC 2023 A L'ESPAI DE MIGDIA!

 


Ahir, a l'espai de migdia vam celebrar el Picnic 2023! Es una jornada típica del menjador, un día diferent que celebrem amb moltes ganes! Es tracta de dinar en el pati, fer germanor i realitzar unes gimcanes motivades per l'equip de monis. Vam dinar: hamburguesa, patates xips, nuggets vegetales i gelat.

Es realitza ens dos torns: per una banda, mentre's I3, I4, I5, 1r i 2n dinen als patis, 3r, 4t, 5è i 6è fan jocs, i després a l'inversa.

Infantil: 

Els més peques van dinar al pati i després, de manera conjunta i barrejant cursos, van realitzar les proves. En aquest cas, cada monitor/a portava un grup d'infants, i anaven rotant per tot el pati. "Salt d'alçada", "Paracaigudes", "Tir a la diana",...un munt d'activitats xulíssimes!

1r i 2n:

Van dinar al primer torn i després van realitzar proves al pati del menjador, on anaven rotant per grups. Les seves monis, situades a les diferents proves, van fer passar als infants una estona divertidísima!

"Tira i encerta", "el Joc de les Paraules",...activitats súper motivadores!

3r, 4t, (5è estava de sortida) i 6è:

Els més grans van realitzar quatre proves a primera d'hora. Per una banda, i barrejats, els nens i nenes de 3r i 4t, i per un altre, els de 6è. Pero grups anaven rotant per les diferents proves: "3 en ratlla XXL", "Pedra, paper i tisora XXL", "el Joc dels Paquets" i el joc "Terra, mar i aire". Ens sap molt de greu, ja qué finalment 5è no va poder participar ja que van arribar a les 13:45 de l'excursió, just a l'hora de dinar, malgrat que estaba tot preparat per participar tothom.

Va ser una jornada molt divertida on els infants van gaudir i s'ho van passar genial!

Mireu, mireu les fotos!

I3, I4, I5:




































1r i 2n:














3r, 4t i 6è:














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada