divendres, 31 de març del 2023

6è: LES ACTIVITATS!

 


Els grans del cole tenen diferents opcions a l'hora de jugar durant l'estona de lleure del migdia. Totes voluntaries, procurem que passin una estona entretinguda i oferimt alló que més els hi agradi.

Els dilluns: tallers. 

El primer día de la setmana poden entrar al taller i Fer la manualitat que la Rosa, la monitora, els hi proposi. A part, val a dir que disponen del taller cada día, per pintar, fer deures , jugar a jocs de taula, etc.

Els dimarts: canvi de pati i sala IES.

Aquest día canviem de pati i anem a la pista del menjador, on disposen de canastes. A més, tenen la sala IES, on posem peli, música, fan deures, etc.

Els dimecres: expressió corporal.

Obrim sala d'actes, on poden realitzar aquesta activitat.

Els Dijous: lliure.

No s'ofereix activitat, però continúen tenimt taller i la resta del pati.

Els Divendres: hort.

L'ultim día de la setmana poden anar a l'hort, que es fa carrec el Cristian. Poden regar, cuidar alló que està plantat, etc.


Val a dir que a part de les activitats programades, disposen de sala d'actes b música lliure tres dies a la setmana. A més, poden jugar a fútbol, anar a l'hort només regar un o dos dies mes a la setmana, volei, ping pong, etc.

Per altre banda, si volen, poden anar a ajudar als petits de p3 a dormir-los, a despertar-los, a l'hora de dinar...quan vulguin!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada