divendres, 18 de febrer del 2022

AL MENJADOR DECOREM DE BARCELONA!

 




Com ja sabeu, ja que en entrades anteriors hem fet referència, al menjador estem fent diferents decoracións relacionades amb Barcelona.

A continuació us ensenyem les coses que els diferents cursos están realitzant, aixi com les acollides de mati i tarda, des de les típiques rajoles de Barcelona fins al drac del Parc Güell.

Mireu, mireu que maco!

P4: Rajoles de Barcelona 

Els nens i nenes de P4 han realitzat les tipiques rajoles de Barcelona, amb estampació de taps, i les han penjat en el seu arbre màgic del menjador.

1er: L'estadi del Camp Nou: 

Els peques de 1r han realitzat un Camp de fútbol...el Camp Nou! Tant mític de Barcelona! (Sabeu que el nom de la classe dels nens i nenes de 5é B és aquest?)

Els hi ha quedat preciós!

A mes, han realitzat una dibuixos de pallassos (que ve carnavaaal) molt divertits i colorits!







3er: Rajoles de Barcelona

Els nens i nenes de 3r també han realitzat les rajoles de Barcelona, però en aquest cas molt més complexe: han reseguit el voltant d'un motlle per tal de realitzar les rodones de la mítica flor Barcelonina, i les han penjat al sostre del menjador. Xulissim!!



5è: vidreres de la Sagrada Familia, Drac del Parc Güell, casa Batlló,  torre Agbar, Vela i estatura de Miró.

Alguns nens i nenes de 5è han realitzat unes vidreres maquissimes per tal de decorar (i donar color amb la llum natural) al passadis dels menjadors, simulant les vidreres tant caracteristiques de la Sagrada Familia. 

A mes, han realitzat el Drac del Parc Güell, en cartró i realitzant amb pintura el trencadís tant característic. L'hem penjat al passadis dels menjadors.

I al menjador hem penjat una estatua de Miró pintada amb pintures.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada