dilluns, 31 de gener del 2022

INICIEM EL SERVIM-NOS!

 


Com molts i moltes sabreu, al menjador ens agrada propiciar que els nens siguin autónoms i amb habits clars i funcionals.

Abans de la pandemia, al menjador treballabem el sistema "servim-nos com a casa", on els infants decidien la quantitat que volien menjar (sempre respectant un mínim i un máxim), es servien ells mateixos, paraven taula, etc.

Arrel de la pandemia, i per garantir la seguretat dels infants, no era possible mantenir aquest sistema a curt termini. Els monitors, per grups bombolla, servien les safates als infants (tovallo, coberts, got, pa, fruita, agua, etc) i els auxiliars de cuina els hi servien el menjar.

Ara, per fi....tornem a realitzar el servim-nos!

Evidentment, el motor no va al 100x100 com abans, ja que hi han aspectes que encara no s'han pogut variar: l'aigua el va buscar el monitor/a, ja que aixi evitem que hi hagin molts infants de peu. D'altres, com ara que UN encarregat per setmana es qui para i despara taula als 6 o 7 companys de taula, aixi no hi han diversos infants tocant el material comú, etc

Paren taula, es serveixen, decideixen, comparteixen una estona agradable i social, reciclen...ENS ENCANTA!!!

Ara us mostrem un petit tastet del 'servim-nos'. En aquest cas, p3 i p4, que tot i no iniciar el sistema al 100x100 (evidentment, els ritme per edats es diferent i SEMPRE amb un monitor/a al costat per ajudar), es genial veure com ho fan!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada