dimecres, 10 de novembre del 2021

COMISSIONS DE L'EQUIP DE MONIS!

 


Us volem explicar explicar coses curioses, importants, rellevants, etc.

Per conèixer millor el funcionament del menjador, cal entendre com estem organitzats els monis. Així, sabreu d'on surten les idees i les ganes de fer tantes coses.

Al menjador, cada classe té el seu monitor/a. Però,si estem tant dividits, com fem posada en comú de les activitats els monitors/es? (Especalment de les transversals) . Doncs mitjançant LES COMISSIONS.

ARA US EXPLIQUEM QUINES HI HAN I DE QUE TRACTEN.

- COMISSIÓ DE L'HORT:

A l'escola tenim un hort, del que gaudim a l'hora del menjador. Dos cops al curs, un pagès de l'empresa ve a veure el manteniment, cuidar-lo i plantar coses, com enciams, pastanagues, etc.

A la comissió de l'hort, els monis vetllen pel bon funcionament d'aquest, aportant idees al grup de com mamtenir-lo, decorar-lo, etc. Totes aquestes activitats de manteniment i decoració la realitzen els nens i nenes, així se'ls fa partíceps amb una activitat ben engrescadora.

- COMISSIÓ DE DECORACIÓ:

Poc més cal dir, és evident, jajaja! Aquesta comissió treballa per a que els espais estiguin macos i preciosos! Menjadors, tallers, casetes, passadís...tot!

- COMISSIÓ DE FESTES:

Com bé sabeu, al menjador celebrem moltes festivitats, típiques i molt nostres, com la Castanyada o Santa Jordi. També Nadal, carnestoltes, etc i a més, pròpies del menjador, com el picnic o els festivals de nadal i estiu.

Aquesta comissió s'encarrega d'organitzar i aportar idees per aquestes dates senyalades.

- COMISSIÓ DE CONVIVÈNCIA: 

La finalitat d'aquesta comissió és fer caliu entre entre els infants mitjançant la transversalitat entre grups. Escapes rooms, gimcanes de grans a petits, etc. Fomenten el companyerisme i la diversió.

Ja veieu...estem organitzats i amb ganes de fer coses!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada