dissabte, 8 de maig de 2021

P4: LA SETMANA PIRATA!


 

Als nens i nenes de 6è ens agrada molt fer coses pels més peques, i no parem! I han preparat una sèrie de jocs a P4:

Ahir ens van venir a veure els Pirates Patata a P4! Ens van llegir una carta, on el Pirata Malapata demana ajuda als peques a trobar el seu tresor, que va amagar i no recorda on!

Pero abans, els infants hauràn de convertir-se en grans pirates! Per això, comença la setmana Pirata!

- Dilluns 10: els Pirates Patata han donat a cada infant un barret pirata, que han pintat per a que quedi suuuper personalitzat i maco! 

- Dimarts 11: els Pirates Patata han portat a P4 B el material necessari per realitzar un colorit lloro, que han començat a pintar. I als de P4 A els hi han realitzat un circuit per entrenar-se i convertir-se en grans pirates, sense caure al mar... Ja que hi havien taurons! 

- Dimecres 12: a la inversa: P4 A ha realitzat el lloro i P4 B el circuit marí! 

- Dijous 13: Pirates Patata han ensenyat als peques la cançó pirata! 

- Divendres 14: els Pirates Patata de 6è han demanat l'ajuda final: que els peques ajudin al Pirata Malapata a trobar el seu tresor! Els de P4 ja són Grans Pirates Patata, així que han fet la recerca del tresor! Han trobat pistes, que formaven un puzzle.. Un mapa! On sortia una creu que indicava el tresor amagat. I un cop desenterrat... Una carta del Pirata Malapata donant les gràcies als de P4 i.... Els hi ha donat el tresor! FELICITATS! 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada