dilluns, 24 de febrer del 2020

UN CARNAVAL DE PEL•LÍULA!


Divendres vam celebrar carnestoltes i va ser una gran festa en el menjador!

Primer, vam posar música en el menjador mentre's els nens i nenes de P3 a 3r dinaven. De cop, van entrar els de 4t a 6é, fent una rúa, tot cantant i ballant!

Al acabar de dinar el primer torn, ens vam retrobar tots els cursos al pati del menjador, però cap nena i nen sabia que anavem a fer! Vam seure tots els cursos al pati, així com un jurat, format per dos nens i nenes de cada curs. Què tenien que votar? Doncs el grup de monis (+ la Glòria) amb la disfressa més divertida i original!!

Cada curs/cicle anava vestit d'una pel•lícula de dibuixos, i per grups, anaven desfilant amb la música de la seva peli de fons! Sabeu quin curs va guanyar? Al final de l'entrada ho podreu veure!

Glòria - 101 Dálmatas (Cruella de vil)
P4 - Les "Malèfiques"
P5 - Montruos S.A.
1r i 2n - Popurrí: Família Addams + Los Cazafantasmas + Toy Story
3r - El Rey León
4t - Trolls
5è i 6è - Aladdín



Al finalitzar la desfilada, el segon torn de 4t a 6è va entrar a dinar, i també, amb música de fons. Més tard van entrar els peques de P4 a 3r, fent la rúa, cantant i ballant.

Ara podreu gaudir d'imatges de la jornada. Com sempre procurem donar protagonisme als nens i nenes, i no pas als monis, però en aquesta entrada és inevitable, hem decidit que només tinguin protagonisme les disfresses, i no pas qui la porta.

Va ser un carnaval genial, un carnaval de pel•lícula!










I el curs guanyador va ser....5é i 6è, amb Aladdín!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada