dilluns, 6 de maig del 2019

REMODELEM EL TALLER

Els nens/es i monis de 5è i 6è vam decidir fer uns petits canvis a l'aula taller. Quins canvis? Volem fer-lo més funcional i polivalent, on hi hagin diferents racons fàcils de distingir per poder fer diferents activitats, però especialment volem crear un espai que puguin gaudir totes les edats.

- Racó de lectura: hem creat un petit espai de prestatges plens de llibres, contes i enciclopèdies, i bancs que omplirem de coixins.






- Racó de Ludoteca: estem arreglant els jocs i joguines en un nou prestatge per gaudir d'aquests al màxim!




- Racó de tallers i deures: per poder fer aquests diferents racons, hem guanyat espai traient unes quantes taules i cadires, ja que hi havia excés d'aquestes. Tot i així, continuem tenint moltes per poder realitzar tallers i deures.


- Racó de tv: és un espai on podem gaudir dia a dia de consola per jugar a jocs cooperatius i en grup, així com per veure pel·lícules.

- Racó del joc simbòlic: els grans estem molt engrescats fent aquest espai: es tracta d'un racó dedicat als nens i nenes de 1r i 2n, i que podran gaudir jugant amb una cuineta feta per nosaltres, una taula per "dinar" el que fem en aquesta cuineta, rentadora, taula de planxar, estenedor i botigueta.







El taller és un espai que fem servir molt, per això volem que sigui un lloc que puguem aprofitar al màxim i sobretot, on ens puguem sentir com a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada