dissabte, 23 de març del 2019

GINCANA ZOMBIE!! 1r, 2n, 6è



Fa uns dies, vuit nens de 6è, voluntàriament, van preparar una gincana a les nenes i nens de 1r i 2n. Uns dies abans, van decidir el fil conductor: Zombies!

El doctor Dídac, nerviós i espentat, va explicar als petits que una epidèmia zombie s'estava estenent, i només ells i elles podien evitar-ho! Com? Aconseguint l'antídot!!

Al dia següent, els nens-actors de 6è van dinar al primer torn amb els petits, per tal de preparar-lis una gincana de proves (pensada i organitzada per ells). Quines proves eren?

SALVAVIDES:

EL Martí i l'Adriá van portar a terme aquesta prova. Consistia en encertar unes pilotes en els aros. Segons els aros, salvaven més o menys vides (punts). Si entre tots aconseguien arribar a 100 vides salvades, els hi donarien l'antídot groc..i el van aconseguir!







LA MURALLA:

Organitzada pel Kelvin i el Gerard, els nens de 1r i 2n es dividien en dos grups: Zombies i doctors. Uns en un camp, i els altres en l'altre. L'activitat consistia en protegir l'antídot blau..com? Els doctor tenien que aconseguir fer una muralla al voltant d'aquest, i els zombies impedir-ho. Van aconseguir crear la muralla i protegir l'antídot? I tant!!






CORREM!:

El Silvert i el Dídac van elaborar la prova CORREM!, on mitjançant relleus, els petits tenien que córrer per anar passant-se l'objecte a protegir. A mesura que anaven fent els relleus per grups, els actors d 6è omplien una gerra d'aigua per elaborar l'antídot de colors...i van aconseguir omplir la gerra sencera!






ZOMBIES VS DOCTORS:

L'Arnau i el Xavi van pensar i elaborar aquest joc: un d'ells era zombie, i tenia que anar pillant als doctors. A mesura que els anaven agafant, els hi feien una marca..i es convertien en zombies!! També van aconseguir l'antídot verd!






FINALMENT, els nens de 6è van recopilar els 3  antídots (colorant) i l'aigua, i davant els petits, se'l van veure per tornar a ser vius! Però...tots volien prendre l'antídot!! Al dia següent, totes les gerres del menjador tenien l'antídot de colors!! I tots van poder veure i salvar-nos!!!






1 comentari:

  1. Trobo genial aquesta manera d'interactuar els grans amb els més petits. 😉

    ResponElimina