dissabte, 12 d’octubre del 2024

PROJECTE "SERVIM-NOS"

 


A l'espai de migdia de la Pegaso, ja fa anys que realitzem el projecte "Servim-nos". Aquest projecte pretén donar als infants més autonomía y desenvolupar el seu creixement personal a partir de la gestió del menjar en un entorn de germanor y cooperació. 

De manera progressiva per edats, els infants aprenen a parar taula, gestionar les quantitats de menjar i reciclar. Per una banda, de manera rotativa es decideixen els encarregats de taula, que paren i desparen taula. Per altre banda, ells mateixos es serveixen el menjar, realitzant amb el suport del monitoratge una tasca de gestió de les quantitats que es menjaràn per tal d'aprendre a no llençar el menjar i alimentar-se de manera correcte, sempre respectant uns mínims i uns màxims. També aprenen a reciclar, és a dir, situar els plats, tovallons, gots, etc. al corresponents espais de reciclatge un cop han acabat.

És un projecte genial, on l'infant és el protagonista i amb l'ajuda del montor/a s'aconsegueix potenciar la seva motivació i el seu desenvolupament personal.

Mireu, mireu!









divendres, 4 d’octubre del 2024

ACOLLIDES DE MATÍ I TARDA: DECOREM DE L'ESPAI!

 


A les acollides de matí i tarda, vam començar fort el curs! A parte de poder aprofitar el temps jugant a jocs i joguines de l'acollida, pintar, etc. fem un munt d'activitats!

En primer lloc, vam començant decorant l'acollida (el menjador petit) de planetes, naus espAcials i extraterrestres i ara em omplert el passadis de mural negre i estem creant un super espai, on els infants podrán penjar les obres d'art al llarg del curs.

A més, sempre fem petits tallers, com ara d'estampació i experimentació.

Mireu, mireu!



dimecres, 2 d’octubre del 2024

LLEURE AL PATI!

 


A l'estona de pati de l'espai de migdia, els infants de tots els cursos fan un Munt d'activitats: manualitats, esports, balls...

Els infants de 3r, a més, gaudeixen d'un espai al pati on els monis treuen taules i cadires i ofereixen jocs, joguines, fulls i colors per pintar, pales i galledes per jugar al sorral, lego's, pilotes per jugar a futbol o basquet...de tot! 

Com encara no fa fred, ho treiem tot al pati, però més endavant gaudirem de la sala polivalent per fer totes aquestes coses!

Mireu!