dissabte, 13 d’abril del 2019

MONIS, QUI SOM?


Vols conèixer a les monitores i als monitors del menjador? Vols saber qui està cada dia amb els teus fills?

Amb foto i una petita entrevista feta per les nostres reporteres i reporters, els monis de la Pegaso ens presentem!




Gloria:

Porta 30 anys a l’escola, el seu menjar preferit és l'escudella i el color que més li agrada és el blau. Té un gat que es diu  Baldo i li agrada molt caminar i anar a la muntanya.










Carmen:
Porta 12  anys a l’escola, el seu menjar preferit es la sarsuela  i el color que més li agrada és el blanc. Té un gos que es diu Lucho i li agrada molt fer gimnàstica. 

Eva:

Es el primer curs que està a l’escola, el seu menjar preferit es  la paella  i el color que més li agrada és el lila. No te mascotes i li agrada molt fer pastissos divertits. És la substituta de l'Anna mentre's està de baixa.

Tere:
Porta 28 anys a l’escola, el seu menjar preferits la fideuà i el color que més li agrada es el verd. No te mascotes i li agrada molt llegir.

Anna:
Porta 20 anys a l'escola, el seu menjar preferit son els calamars farcits i el color que més li agrada es vermell. No te mascotes i lo agrada molt viatjar.
























Clàudia:
Porta  3 anys a l’escola, el seu menjar preferit es la pasta  i el color que més li agrada es el vermell. Te una cobaia que es diu G-Force i li agrada molt llegir.

Isabel:
Porta 4 mesos a l’escola, el seu menjar preferit es tot tipus les verdures   i el color que més li agrada es el verd. Te un gos que es diu Boss i li agrada molt fer sport. És la substituta de la Lídia mentre's està de baixa.

Lidia:
Porta 29 anys a l’escola, el seu menjar preferit es la paella i els colors que més li agraden son el verd i el blau. No te cap mascota  i li agrada molt fer manualitats i llegir.

Odalis:
Porta 10  anys a l’escola, el seus menjars preferits son la sopa i les llenties  i el color que més li agrada es el rosa. Te un gos que es diu Lala i li agrada molt viatjar per  tot el món.


Débora:
Porta 10 anys a l’escola, el seu menjar preferit es  el pit de pollastre arrebossat  i el color que més li agrada es el blau. No te mascotes i li agrada molt anar a veure els partits del Barça.

Mercè:
Porta   5 anys a l’escola, el seu menjar preferit es la verdura  i el color que més li agrada es el lila. Te un gos anomenat Blackes i li agrada molt cuinar.

Montse:
Porta  2 mesos a l’escola, el seu menjar preferit es la sopa de peix  i el color que més li agrada es el blau. Teu un gos que es diu Lucky i li agrada molt pintar.



Christian:
Porta 2  anys a l’escola, el seu menjar preferit son els macarrons i el color que més li agrada es el groc. Te un gat que es diu Groot i un gos que es diu Thyson i li agrada molt veure series.

Francesc:
Porta  1 mes a l’escola, el seu menjar preferit es la paella  i el color que més li agrada es el negre. No te mascotes i li agrada molt.

Jessica:
Porta 9  anys a l’escola, el seu menjar preferit es la paella i el color que més li agrada es el negre. No te mascotes i li agrada molt ballar.

Núria:
Porta 19  anys a l’escola, el seu menjar preferit son les ostres  i el color que més li agrada es el lila. Te un ocell que es diu Trufa i li agrada molt anar al mar i a la muntanya.



Marc:
Porta 6  anys a l’escola, el seu menjar preferit es puré   i el color que més li agrada es el taronja. Te una gossa que es diu Trini i li agrada molt el bàsquet.

Pepi:
Porta 10  anys a l’escola, el seu menjar preferit es  pollastre  i el color que més li agrada es el vermell. Te una gossa que es diu Shiba i li agrada molt ballar.

Sandra:
Porta  2 anys a l’escola, el seu menjar preferit es la paella  i el color que més li agrada es el blau. Te un gat que es diu Misto i li agrada molt ballar.






Agnès:
Porta  3 setmanes a l’escola, el seu menjar preferit es la pasta i el color que més li agrada es el blau. Te un gos que es diu Mel i li agrada molt anar a veure el fútbol.

Núria:
Porta 10  anys a l’escola, el seu menjar preferit es la truita de patates amb molta ceba  i el color que més li agrada es el lila. No te mascotes i li agrada molt anar a la muntanya.

Sergi:
Porta 3  anys a l’escola, el seu menjar preferit es el sushi  i el color que més li agrada es el grana. No te mascotes i li agrada molt el bàsquet.

Alícia:
Porta 2  anys a l’escola, el seu menjar preferit es la pizza  i el color que més li agrada es el lila . Te un hàmster que es diu Link i una gossa que es diu Midna i li agrada molt viatjar i conèixer gent.

Cristian:
Porta 11  anys a l’escola, el seu menjar preferit son els spaguetti  i el color que més li agrada es el negre. Te un gat que es diu  Nana i li agrada molt dibuixar.

Jordi:
Porta  4 mesos a l’escola, el seu menjar preferit es la paella  i el color que més li agrada es el negre. Te un gos que es diu Zonos i li agrada molt el cinema.

Laura Lledó:
Porta  9 anys a l’escola, el seu menjar preferit es  la fideuà  i el color que més li agrada es el vermell. No te mascotes i li agrada molt passejar i fer sport.

Laura Paradell:
Porta 12  anys a l’escola, el seu menjar preferit son els canelons  i el color que més li agrada es el vermell. No te mascotes i li agrada molt ballar.

Sylvia:

Porta 6  anys a l’escola, el seu menjar preferit es la truita de patates i el pa amb tomàquet   i el color que més li agrada es el violeta . Te un gos que es diu Muffy i li agrada molt pintar.

2 comentaris:

  1. Un gran equip! Feu molta feina i els alumnes us estimen moltíssim!!
    Gràcies

    ResponElimina
  2. Un equip de 10! Les famílies agraïm la feina que feu cada dia amb els nostres fills i els s'ho passen súper bé amb vosaltres 😉

    ResponElimina